Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsbanden 1 ton, paars - 1 tot 12 meter (met VGS certificaat)

Vanaf € 6,91 € 5,71
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-HB1t-48
Bandbreedte30 mm
Dikte (bij benadering)5 à 6 mm
Werklast (WLL) / Kleur1 ton - paars
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
NormenEN 1492-1 + A1
CertificatenVinçotte, ISO 9001
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!
in voorraad
Beschrijving

Lifting sling voor lasten tot 1000 kg

Metaltis hijsband met een maximale werklast van 1 ton is altijd paars, dubbel gelaagd en extra verstevigd aan de lussen. Wil u hijsband met triangels of bent u op zoek naar een samenstelling? Contacteer ons voor de opties. Standaard leveren wij hijsbanden van 1 tot 10 ton, maar op aanvraag levert Metaltis ook hefbanden met een WLL tot 30 ton. Deze hijsbanden zijn aan elk uiteinde voorzien van een lus en worden steeds geleverd met VGS certificaat.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Andere lengte nodig? Contacteer ons. Wij helpen u graag verder!

Praktische tips voor het gebruik van hijsbanden

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties