Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rondstroppen 2 ton, zwart - 0,5 tot 3 meter

Vanaf € 14,07 € 11,63
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-RS 2T Black-6082
Breedte50 mm
Werklast (WLL) / Kleur2 ton - zwart
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
CertificatenISO 9001
NormenEN 1492-1 + A1
  • Ideaal voor gebruik "on stage"
  • Andere lengte op aanvraag
in voorraad
Beschrijving

Zwarte roundsling met WLL tot 2000 kg

Naast de standaardkleur (groen + 2 zwarte tonnagestrepen), bieden we u de Metaltis hijsstrop met een Working Load Limit van 2 ton ook in het zwart aan!

Opgepast, deze ronstrop is niet conform met de Europese wetgeving (EN-norm) wegens de zwarte kleur. De kwaliteit is uiteraard wel identiek. U kan de EN-conforme rondstrop van 2 ton hier bestellen (groen).

Zwarte rondstroppen worden voornamelijk gebruikt in de theaterwereld.

Binnenin de hoes zorgen stevige polyester garens voor het eigenlijke draagvermogen van dit lichtgewicht hijsmiddel. Eindloze rondstroppen zijn erg veelzijdig en kan je gebruiken op verschillende manieren. Opgelet: de aanslaghoek heeft een weerslag op de werklast.

Voor podiumgebruik, zie ook ons aanbod "Blackstage".

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Andere lengte gewenst? Contacteer ons gerust!

Info ivm lengte

De eerste lengte betreft de "werklengte" (= de nuttige lengte), daarna komt de omtreklengte (die steeds het dubbele is). Voorbeeld: 1m/2m = de werklengte is 1 meter, de omtreklengte (als je de rondstrop zou doorknippen) is dus 2 meter.

Klik hier voor praktische tips voor het gebruik van ronstroppen.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties