Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsbanden

Categories

Hijsbanden

Bij Metaltis staan we garant voor kwaliteitsproducten aan zeer voordelige prijzen. We bieden tal van hoogwaardige banden die tot ruim 10 ton aan werklast kunnen dragen. De hijsbanden beschikken over een VGS-certificaat. Ze zijn gemaakt van een dubbele bandlaag en bieden versteviging aan de lussen, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd en uw product langer meegaat.

Zoekt u een webbing sling (ook wel lifting sling of soft sling) voor eenmalig gebruik, dan verwijzen wij u graag naar de Metaltis one-way slings. Steeds mét certificaat.

Veilige en efficiënte hijsstroppen kopen


Onze banden zijn geschikt voor een heleboel hijsklussen. De hijsbanden bevatten twee lussen aan het einde van de band waardoor ze makkelijk te bevestigen zijn aan een hijshaak.


We bieden hijsbanden van verschillende bandbreedtes en lengtes aan. U heeft de keuze uit een lengte van 1 tot 12 meter en een bandbreedte van 30 tot 300 mm. De werklast kan tot ruim 30 ton gaan, nagenoeg alle hijsklussen kunnen dus gedaan worden met onze hijsbanden.


We bieden ook hijsdekens aan, waarmee u grote dieren zoals paarden en koeien kan liften. Deze hijsdekens kunnen volledig op maat gemaakt worden indien gewenst, zodat u de exact passende maat voor uw dieren heeft. Ook het aantal lussen kan aangepast worden.


Dankzij alle verschillende opties en bovendien de mogelijkheid om alles op maat te maken, zijn onze hijsbanden te koop uitermate geschikt voor al uw hijstoepassingen, zodat u steeds veilig en efficiënt kan hijsen.


Online bestellen bij Metaltis


Bestellen op onze site is zeer gemakkelijk en overzichtelijk. U selecteert de gewenste werklast van uw hijsbanden en vervolgens specificeert u de gewenste lengte van uw banden. U bent aan het juiste adres als u hijsbanden goedkoop kopen wilt!


Indien uw specifieke behoeften niet online beschikbaar zijn, is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. We raden u aan om te bestellen voor 11 uur ’s ochtends, op die manier zal uw bestelling nog dezelfde dag in productie gaan.


Nog vragen ? U kan ons steeds een bericht sturen voor verdere informatie over onze producten.


In België hijsbanden kopen? Dan profiteert u van onze Belgische kwaliteit aan zeer scherpe prijzen!


Lees verder