Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsbanden 3 ton, geel - 1 tot 12 meter (met VGS certificaat)

Vanaf € 13,29 € 10,98
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-HB3t-70
Bandbreedte90 mm
Dikte (bij benadering)6 à 7 mm
Werklast (WLL) / Kleur3 ton - geel
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
NormenEN 1492-1 + A1
CertificatenVinçotte, ISO 9001
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!
in voorraad
Beschrijving

Hijsband voor heffen tot 3000 kg

De Metaltis 3 ton hijsband is altijd geel met 3 zwarte lijnen ter indicatie van de werklast. Standaard rust Metaltis zijn hijsbanden uit met 2 versterkte lussen. Wil u uw hijsband met triangels, in samenstelling of met speciale stiksels, dan kan dit ook. Vindt u niet wat u zoekt in onze webwinkel, aarzel niet en neem contact op via onderstaand formulier. Metaltis produceert en levert ook maatwerk. Onze hijsbanden worden steeds geleverd mét certificaat.

Kies rechtsboven de gewenste lengte. Andere lengte nodig? Laat het ons weten.

Praktische tips voor het gebruik van hijsbanden

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties