Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rondstroppen 1 ton, paars - 0,5 tot 10 meter

Vanaf € 5,78 € 4,78
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-RS1t-119
Breedte52 mm
Werklast (WLL) / Kleur1 ton - paars
Veiligheidsfactor7:1
MateriaalPolyester (PES)
CertificatenVinçotte, ISO 9001
NormenEN 1492-2 + A1
in voorraad
Beschrijving

Roundsling met WLL tot 1000 kg

Een Metaltis hijsstrop met een Working Load Limit van 1 ton herken je aan de paarse kleur + 1 zwarte tonnagestreep. Binnenin de hoes zorgen stevige polyester garens voor het eigenlijke draagvermogen van dit lichtgewicht hijsmiddel. Eindloze rondstroppen zijn erg veelzijdig en kan je gebruiken op verschillende manieren. Opgelet: de aanslaghoek heeft een weerslag op de werklast.

Kies rechtsboven de gewenste lengte.

Lengte

De eerste lengte betreft de "werklengte" (= de nuttige lengte), daarna komt de omtreklengte (die steeds het dubbele is). Voorbeeld: 1m/2m = de werklengte is 1 meter, de omtreklengte (als je de rondstrop zou doorknippen) is dus 2 meter.

Praktische tips voor het gebruik van ronstroppen

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties