Herbestelling plaatsen?
Toon alle categorieën

promo's

Band op Rol

Band is onze business. Metaltis geweven band op rol of singelband koopt u rechstreeks bij de fabrikant. Zo bent u zeker van kwaliteit aan de scherpste prijs en een vlotte levertermijn.

Bij Metaltis vindt u singelband voor spanbanden en andere toepassingen, maar ook confectieband en meer.

Ontdek ons assortiment. Altijd de goedkoopste!

Band is onze business. Metaltis geweven band op rol of singelband koopt u rechstreeks bij de fabrikant. Zo bent u zeker van kwaliteit aan de scherpste prijs en een vlotte levertermijn. Bij Metaltis v...

Band is onze business. Metaltis geweven band op rol of singelband koopt u rechstreeks bij de fabrikant. Zo bent u zeker van kwaliteit aan de scherpste prijs en een vlotte levertermijn.

Bij Metaltis vindt u singelband voor spanbanden en andere toepassingen, maar ook confectieband en meer.

Ontdek ons assortiment. Altijd de goedkoopste!

Weiterlesen Lees minder

Dit type Metaltis PES band wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het confectioneren van spanbanden en autogordels. Polyester is uiterst sterk en voelt erg zacht aan.

Polyester - PES
Polyester - PES

PP band wordt gebruikt in heel uiteenlopende toepassingen. Denk maar aan de draagriem van uw rugzak, het gordeltje in de kinderstoel, ... PP band is kleurvast en waterresistent.

Polypropyleen - PP
Polypropyleen - PP

Alle zwarte Metaltis geweven band op rol of singelband op een rijtje, voor allerlei toepassingen bruikbaar. En u koopt rechtstreeks bij de fabrikant.

Black Webbing
Black Webbing

Elastische koord is zeer handig om dekzeilen, hoezen, afdekkingen met elastiek, ... en veel meer vast te maken. Ontdek ons gamma.

Elastiek op rol
Elastiek op rol

Metaltis geweven gordelband op rol koopt u rechtstreeks bij de fabrikant. Zo bent u zeker van een onberispelijke kwaliteit aan de scherpste prijs, en van een vlotte levertermijn.

Gordelband
Gordelband

Is uw 14 mm rolluiklint aan vervanging toe? Vervang het met een Metaltis rolluikriem: Belgische kwaliteit en geweven met polypropyleen of katoen.

Rolluiklint 14 mm
Rolluiklint 14 mm

Vervang uw versleten 22 mm rolluiklint met een Metaltis rolluikriem: Belgische kwaliteit en geweven met polypropyleen of katoen. Zowel voor inbouwrolluiken als voor voorzetrolluiken.

Rolluiklint 22 mm
Rolluiklint 22 mm

Naast polyester- en polypropyleenband, biedt Metaltis u een steeds uitgebreider gamma katoenen band op rol. 

Katoenen lint
Katoenen lint

Metaltis judo- en karate-band (obi) maken wij in onze eigen weverij van hoogkwalitatief katoen. Deze band is verkrijgbaar per rol, handig voor clubs die zelf hun band maken of slips snijden.

Judo- en karate-band
Judo- en karate-band

Dit type Metaltisband is vervaardigd uit spunpolyester en is uiterst veelzijdig. Ideaal als hals- en leiband voor honden, maar ook zeer geschikt voor andere doeleinden, bvb als omheiningsdraad. Beschikbaar in een heleboel verrassende kleuren!

Hondenband
Hondenband
Uw voordelen
 • Steeds de beste prijs!
 • Gekeurde kwaliteit
 • 14 dagen vrijblijvend op zicht
 • Veilig betalen
 • Maatwerk mogelijk
Onze klanten
 • Zwarte spanbanden met zwarte ratels...onzichtbaar voor de decors van onze theaterproducties. Super!
  ★★★★★
 • Dag na mijn bestelling lagen de sleepkabels al op mijn bureau. Straf. Goed bezig. Bedankt!
  ★★★★★
 • Super dienst!
  ★★★★★
 • Nog nergens een betere prijs gezien voor hijsbanden op maat. Altijd dik in orde!
  ★★★★★
 • Hartelijk dank voor de voortreffelijke service!
  ★★★★★
 • Helemaal top, is zelfs vandaag al aangekomen. Super bedankt!
  ★★★★★
 • Zeer tevreden met jullie snelle en doelgerichte service!
  ★★★★★
 • De goede service bij mijn vorige bestelling veiligheidsmessen heb ik erg op prijs gesteld.
  ★★★★★
 • Wij zijn zeer content met de prettige en zeer snelle oplossing van de maandagmorgen spanbanden.
  Als mensen ons gaan vragen zullen wij zeker aan uw bedrijf refereren.
  ★★★★★
 • Productie op maat
  Maatwerk is vakwerk

  Metaltis biedt een ruim standaard assortiment. Bent u toch op zoek naar een specifiek materiaal, een speciale maat of bijzondere combinatie? Metaltis denkt graag met u mee. Samen met het ervaren productieteam van partnerbedrijf Tiscotex gaan we op zoek naar een oplossing op maat. Uw idee is onze uitdaging. Vragen? Aarzel niet en neem contact op.

   

 • Rechtstreeks van fabrikant
  Geen omwegen bij Metaltis

  Geen omwegen. Geen tussenstappen. Particulier, aankoopverantwoordelijke of zelfstandig ondernemer? Bij Metaltis koopt iedereen rechtstreeks. Uw voordeel? U bent zeker van de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Ons voordeel? Wij houden steeds een vinger aan de pols bij onze klanten. Dat helpt ons om steeds verder te werken aan nog betere service en kwaliteit. Uw mening is onze motivatie.

   
 • Deskundig advies
  Ervaren team van specialisten

  Metaltis vertrouwt op een ervaren team van specialisten. Al onze producten worden zowel in eigen huis als door externe instanties getest op kwaliteit. U heeft een vraag of bent op zoek naar iets specifieks? Wij helpen u graag. Geheel vrijblijvend. Uiteraard. Neem alvast een kijkje in onze FAQ rubriek. Daar vindt u heel wat praktische antwoorden op uw vragen.

   
 • Klanten
  Ontdek ons assortiment

  Metaltis heeft een heel uiteenlopend klantenbestand. Van ladingzekering voor truckers en transportfirma’s, over hijsmateriaal voor aannemers en bouwspecialisten tot omsnoeringsband voor inpakkers. Kijk even om u heen. De gordel in uw wagen, de boord van uw tapijt, de sjorband in uw koffer en de slackline van uw kids? Geweven band is overal. Ontdek ons assortiment!

   

Vragen? Advies nodig?

Contacteer ons 24/24 via het contactformulier of bel op

+32 (0) 52 411 083

ma - do: 9 u tot 16.30 u

vrij: 9 u tot 14.30 u

Uw contactgegevens