Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Aluminium ID-label - Blanco cable seal - Standaardkabel (22cm)

€ 4,37 € 3,61
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70150-1037
Lengte kabel+/-22cm
MateriaalAluminium + staalkabel
Ook beschikbaar per doos400 stuks

 

- Aluminium kabelverzegeling

- Ideaal voor hijsbanden en rondstroppen

 

in voorraad
Beschrijving

Aluminium ID-label - Blanco cable seal - Standaardkabel (22cm)

Dit metalen plaatje is een erg handige tool om lifting slings te voorzien van extra informatie (afdeling, verantwoordelijke, hijslast...). Het ID label wordt blanco geleverd en graveren gebeurt door het bedrijf zelf met behulp van een graveerpen (niet verkrijgbaar bij metaltis.com). Deze aluminium kabelseal meet 75 x 50 mm (buitenzijde) en heeft een graveerbaar oppervlak van 75 x 30 mm. Voorzien van een bekleed staalkabeltje (22 cm). Om het label te bevestigen, schuif je de kabel simpelweg door de cilinder en zet je deze vast door middel van een bankhamer en een puntslag.

Heel handig voor hijsbanden en rondstroppen, maar uiteraard ook geschikt voor andere toepassingen.

Vragen? Contacteer ons, steeds vrijblijvend.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties