Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Aluminium ID-label / cable seal - blanco + extra lange kabel - Premium

€ 3,40 € 4,55 € 4,11
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-70152-9671
Lengte kabel+/-31cm
Lengte plaatje60.8mm
Breedte plaatje44.5mm
Beschrijfbare breedte plaatje (achterkant)22mm
Gewicht0.044 kg
MateriaalAluminium + staalkabel
Ook beschikbaar per doos150 stuks
  • Extra lange kabel
  • Premium-kwaliteit
  • Ideaal voor hijsbanden en rondstroppen
in voorraad
Beschrijving

Aluminium ID label / cable seal - blanco + extra lange kabel - Premium

Dit metalen plaatje is een erg handige tool om lifting slings te voorzien van extra informatie (afdeling, verantwoordelijke, hijslast...). Het ID label wordt blanco geleverd en graveren gebeurt door het bedrijf zelf met behulp van een graveerpen (niet verkrijgbaar bij metaltis.com). Deze aluminium kabelseal meet 60 x 44 mm (buitenzijde). Voorzien van een bekleed staalkabeltje. Dit kabeltje is langer dan dat van het standaard-ID label. Om deze aluminium kabelverzegeling te bevestigen, schuif je de kabel simpelweg door de cilinder en zet je deze vast door middel van een bankhamer en een puntslag.

Zeer hoge kwaliteit (Premium). Heel handig voor hijsbanden en rondstroppen, maar uiteraard ook geschikt voor andere toepassingen.

Vragen? Contacteer ons, steeds vrijblijvend.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties