Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Harpsluiting - Moerbout - Standaard

Vanaf € 2,50 € 2,07
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-901009-7619
CertificatenDIN13889, DIN82101
  • Moerbout
  • Langdurige en permanente toepassingen
  • Belangrijk: steeds splitpen gebruiken
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Harpsluiting - Moerbout - Standaard

De harpsluiting is een component van een hijsketting. Ook wel sluiting, shackle of bevestigingsmiddel genoemd. U heeft de keuze uit sluitingen met een schroefbout en sluitingen met een moerbout. Deze shackle is voorzien van een moerbout en is dus ideaal voor langdurige en permanente toepassingen. Het gebruik van de splitpen is essentieel, aangezien deze helpt te voorkomen dat de pin uit de harpsluiting schuift (bvb in geval van een bewegende lading en bij trillingen). Dit product voldoet aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid. Vragen? Contacteer ons steeds vrijblijvend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties