Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Onze Klanten

Voor uw bedrijf, thuis en onderweg

Metaltis heeft een heel uiteenlopend klantenbestand. Van ladingzekering voor truckers en transportfirma’s, over hijsmateriaal voor aannemers en bouwspecialisten tot omsnoeringsband voor inpakkers en online shops. Kijk even om u heen. De gordel in uw wagen, de boord van uw tapijt, de sjorband in uw koffer, leiband voor de hond of spanband voor uw party tent? Geweven band is overal.

Unieke service en maatwerk

In onze webshop vindt u ons standaard assortiment. Naast dit assortiment verzorgen wij ook uw maatwerk. Wordt het gemaakt met geweven band? Dan kan u ervan uitgaan dat wij het voor u kunnen produceren. Het ervaren weef- en confectieteam van ons Belgische partnerbedrijf Tiscotex zegt u wat kan, niet kan, of beter kan!

Klanten over Metaltis

 

"Hallo Metaltis team,
Hartelijke dank voor de snelle, verzorgde levering van het aanhangwagennet. In ons geval dient het om onze kleindochter te beschermen. We willen er niet aan denken mocht ze in de 2 meter diepe koivijver vallen."

Mr. Dacus

"Onzichtbare spanbanden voor de decors van onze theaterproducties..nergens te vinden. Jullie maakten zwarte spanbanden met zwarte ratels. Super!"

(/)

"Handige webshop. Klare taal en bruikbare tips."

C. Persiau

"Nog nergens een betere prijs gezien voor hijsbanden op maat. Altijd dik in orde én mooi op tijd!"

Mr. Van Diest

"Hartelijk dank voor de voortreffelijke service!"

Mr. Haemers

"Bedankt voor de beloofde spoedige verzending. (...) Super dienst."

Mr. Criel


Wij horen ook graag uw mening!

Laat u horen via mail, telefoon of contactformulier....