Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Harpsluiting - Schroefbout - Standaard

Vanaf € 1,92 € 1,59
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-901007-7617
Ook beschikbaar per doos200 stuks
  • Schroefbout
  • Tijdelijke toepassingen (verplaatsen lading)
  • Draai de pin telkens goed vast
in voorraad
Beschrijving

Harpsluiting - Schroefbout - Standaard

De harpsluiting is een component van een hijsketting. Ook wel sluiting, shackle of bevestigingsmiddel genoemd. U heeft de keuze uit sluitingen met een schroefbout en sluitingen met een moerbout. Deze shackle is voorzien van een schroefbout en is dus ideaal voor tijdelijke toepassingen, zoals het verplaatsen van een lading. Draai de pin goed vast, net voor het hijsen. Dit product voldoet aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid.

Vragen? Contacteer ons steeds vrijblijvend!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties