Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

ERGO 5T - 50mm - 2-delig - Spits-/klauwhaken - Gepersonaliseerd

Vanaf € 30,50 € 25,21
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR5 5T ergo-1234
Bandbreedte50 mm
Lengte rateldeel0.5 m
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Werklast in gebruik5 000 daN
STF500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - Wit verzinkt staal
CertificatenEN 12195-2

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Spanband 5 ton met ergoratel bestaat uit een kort deel met ergoratel en haak (0.5 meter) + een lang deel band met haak. De ergoratel spant u op dmv een trekbeweging (versus de klassieke duwbeweging). Dit zorgt voor een vlottere krachtoverbrenging, reduceert het aantal benodigde spanbanden en is de perfecte sjorband voor professioneel transport.

Lengte, kleur én haken kiest u zelf!

Kies steeds de haken in functie van uw voertuig en gebruik ze zoals de constructeur dat heeft voorzien. Alleen dan is uw lading wettelijk goed gezekerd. U heeft de keuze tussen spitshaken (ook gesloten haken of J-haken) en klauwhaken (ook wel open haken of chassishaken). Toch een andere haak of ratel nodig? Laat het ons weten!

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken.

Alle Metaltis maatwerk 50 mm spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier en zijn 'TÜV Geprüft'.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties