Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 9m - 50mm - 2-delig met spitshaken - Oranje

€ 11,95 € 9,88
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20475-1168
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 + 0.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
STF350 daN
Gewicht2.650 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurOranje
KleurvastheidNiet gegarandeerd
CertificatenTÜV SÜD GS
NormenEN 12195-2
Ook beschikbaar per doos8 stuks
in voorraad
Beschrijving

Spanband 5 ton 9 meter (oranje) - leverbaar uit voorraad

Spanband 5 ton 9 meter met spitshaken is dé klassieker onder de spanbanden. Perfect voor alle transport over land, zee, lucht en spoor maar uiteraard ook als algemeen vastzetsysteem zeer duurzaam. Je herkent 5 ton spanband aan de 5 zwarte lijnen. Deze 2-delige spanbandset heeft een bandbreedte van 50 mm en is voorzien van een kwalitatieve standaard ratel (wit verzinkt staal). De spanriem heeft wit verzinkte spitshaken (aan het korte rateldeel en aan het lange winseldeel). Deze haken zijn compatibel met vrijwel alle transportmiddelen. Deze Metaltis spanband is direct leverbaar uit voorraad. Bovendien voor een wel heel scherpe prijs. Ook beschikbaar uit voorraad in blauw. Voor grote afnemers: ook beschikbaar aan een nog voordeligere prijs per pallet (256 stuks).

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2.

Toch op zoek naar iets anders? Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, een andere ratel, haak of een andere kleur? Neem zeker een kijkje bij spanbanden 5 ton - maatwerk. Voor andere wensen, vragen of advies, aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties