Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

ERGO 5T - 9m - 50mm - 2-delig met klauwhaken - Blauw

€ 16,55 € 13,68
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20484-2502
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 + 0.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
STF500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
Ook beschikbaar per doos6 stuks
in voorraad
Beschrijving

Ergoratel voor minimale krachtinspanning

Deze Metaltis 2-delige spanbandset van 50 mm heeft een Lashing Capacity van 5 ton. Hij is voorzien van 2 klauwhaken en een ergoratel. De ergoratel (ook wel trekratel) span je op dmv een trekbeweging (versus de klassieke duwbeweging). Dit zorgt voor een vlottere krachtoverbrenging. Perfect voor zware lasten en professioneel transport.

Deze Metaltis spanband met trekratel is direct leverbaar uit voorraad. Bovendien voor een wel heel scherpe prijs. Ook beschikbaar uit voorraad in oranje.

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2.

Toch nog net iets anders nodig? Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, andere ratelhaken of gewoon een andere kleur? Aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Handleidingen
Download specificaties