Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ergoratel - 5000kg - 50mm - Standaard

€ 9,32 € 7,70
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70137-7956
Breedte50 mm
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
Materiaal ratel/gespCr3 - Wit verzinkt staal
in voorraad
Beschrijving

Ergoratel - 5000kg - 50mm - Standaard

Deze ergoratel met een breeksterkte van 5000 kg span je op dmv een trekbeweging (versus klassieke ratels die je opspant door een duwbeweging). Dit zorgt voor een grotere, vlottere krachtoverbrenging. Het resultaat? Een ratel uitermate geschikt om zware lasten met minimale inspanning te zekeren. In tegenstelling tot klassieke ratels heeft de ergoratel ook een extra bandgeleider. Om een trekratel correct aan te spannen moet de sjorband altijd ONDER de bandgeleider worden doorgehaald.

De ratel en haken zijn vervaardigd uit hoog kwalitatief "white zinc" (wit verzinkt staal) en hebben een inox look (ook bekend als 'blauw verzinkt'). Deze spanband is dan ook een milieuvriendelijke versie van de spanbanden met standaardratels en -haken.

Ook beschikbaar in Eco-versie (enige verschil: geen bout).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties