Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Band- en hoekbeschermer antislip

€ 2,98 € 2,46
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60666-844
Afmeting250 x 100 mm
Dikte8 mm
MateriaalSBR/NBR
Ook beschikbaar per doos180 stuks
in voorraad
Beschrijving

2-in-1 hoek- en bandbeschermer

De Metaltis band- en hoekbeschermer beschermt spanbanden tegen vroegtijdige slijtage (scherpe randen...) en gevoelige ladingen tegen schade. De onderkant bestaat uit stevig antislipmateriaal waardoor hij perfect blijft zitten. De bovenkant is bekleed met een speciale folie die de spanriem makkelijk laat doorschuiven en goed op zijn plaats houdt.

Makkelijk aan te brengen en erg duurzaam. Het flexibele antislipmateriaal van 8 mm dik verdeelt de druk en verhoogt de wrijvingscoëfficiënt.

Combineerbaar met alle bandbreedtes

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties