Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hoekbeschermer gesloten - Wit

€ 1,34 € 1,11
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60658-219
MateriaalKunststof
KleurWit
Ook beschikbaar per doos100 stuks
in voorraad
Beschrijving

Beschermhoek om altijd bij de hand te hebben

Deze Metaltis pallethoek heeft een gesloten sleuf van 60 mm breed om uw sjorband of omsnoeringsband door te halen. Band breder dan 60 mm haalt u niet door de sleuf maar legt u over de hoek heen. De rechtopstaande hoeken houden de riem goed op zijn plaats. Randbeschermers verdelen de druk over uw lading en zorgen tegelijkertijd voor veel minder slijtage aan uw sjorband. Metaltis beschermhoeken zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en kunnen meermaals worden gebruikt.

Vragen? Aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties