Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

ERGO 5T Eco - 9m - 50mm - 2-delig met spitshaken - Blauw - STF450

€ 14,98 € 12,38
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20653-5591
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 + 0.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
STF450 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
CertificatenTÜV SÜD GS
NormenEN 12195-2
Ook beschikbaar per doos8 stuks
in voorraad
Beschrijving

Ergoratel voor minimale krachtinspanning - voorraadartikel

Deze Metaltis 2-delige spanbandset van 50 mm heeft een Lashing Capacity van 5 ton. Hij is voorzien van 2 spitshaken (ook wel J-haak of gesloten haak) en een ergoratel. De ergoratel span je op dmv een trekbeweging (versus de klassieke duwbeweging). Dit zorgt voor een vlottere krachtoverbrenging. Perfect voor zware lasten en professioneel transport.

Wat is het verschil tussen een standaard Ergoratel en een Eco-ergoratel?

Het enige verschil is de STF (Standard Tension Force). Deze is bij de Eco-ergoratel iets minder, nl 450 daN. Bij een standaard Ergo-ratel is dat 500 daN.

De Metaltis spanband 5 ton 9 meter met trekratel (blauw) is direct leverbaar uit voorraad. Bovendien voor een wel heel scherpe prijs. Ook beschikbaar met STF 500, in oranje en blauw.

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2 en zijn "TÜV Geprüft".

Toch nog net iets anders nodig? Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, andere haken of gewoon een andere kleur? Aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties