Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Strap Go - Forankra - spanband (opzetstuk)

€ 52,21 € 43,15
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60169-8509
  • Eenvoudig spanband aanbrengen
  • Tijdsbesparend
  • Veilige oplossing
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Opzetstuk "Strap Go" voor telescopische multi-stick - Forankra - voor spanband

Zeker uw lading vanaf de begane grond en voorkom ongevallen met deze revolutionaire multistick! Het accessoire "Strap Go" is speciaal ontworpen om spanband veilig rond uw lading te bevestigen. U hoeft de laadvloer niet te betreden, noch op de lading te klimmen.

De spanband wordt dmv een eenvoudige beweging rond de lading geworpen, het wegglijden van de band wordt voorkomen door een klem. De zeer gebruiksvriendelijke Strap Go is geschikt voor verschillende breedtes spanband.

Opgepast, de telescopische arm is niet inbegrepen, bestel hem hier!

De multistick is tevens in zijn geheel verkrijgbaar (arm + drie opzetstukken). Of u kan de onderdelen afzonderlijk bestellen: de Corner Stick (voor het plaatsen van hoekprofielen) en de Secu Stick (voor het plaatsen van hoekbeschermers en cargoplanken). Het wisselen van de opzetstukken op de arm is zeer eenvoudig.

Bekijk het instructiefilmpje voor een overzicht van de mogelijkheden van dit fantastische hulpmiddel.

Vragen? Contacteer ons!

Toebehoren op de foto's (vb spanband) zijn niet inbegrepen.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties