Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ergoratel - Super STF750 - 5000kg - 50mm

€ 13,65 € 11,28
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70034-7958
Breedte50 mm
Gewicht1.835 kg
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
STF DAN750
Materiaal ratel/gespCr3 - Wit verzinkt staal
Ook beschikbaar per doos12 stuks

 

- Super STF 750

- Tijd- en geldbesparend

- Ideaal voor bvb lange paletten

- Ergoratel: vlottere krachtoverbrenging

- Groot gebruiksgemak

in voorraad
Beschrijving

Ergoratel - Super STF 750 - 5000 kg - 50 mm

Dankzij een uitzonderlijk hoge STF-waarde (Standard Tension Force), hoeft u minder te ratelen. U bespaart dus tijd en geld met deze "super STF ergoratel" ! Ideaal voor bvb lange paletten.

Een ergoratel spant u op dmv een trekbeweging (versus klassieke ratels, die u opspant door een duwbeweging). Dit zorgt voor een grotere, vlottere krachtoverbrenging. Het resultaat? Een ratel uitermate geschikt om zware lasten met minimale inspanning te zekeren. In tegenstelling tot klassieke ratels heeft de ergoratel ook een extra bandgeleider. Om een trekratel correct aan te spannen moet de sjorband altijd ONDER de bandgeleider worden doorgehaald.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties