Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel Black Series 3000kg - 35mm

€ 10,91 € 9,02
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70250-496
Breedte35 mm
Gewicht0.771 kg
Werklast lineair (LC)1 500 daN
Breeksterkte3 000 daN
HandvatPlastic
Materiaal ratel/gespZwart gecoat
Ook beschikbaar per doos24 stuks
in voorraad
Beschrijving

Volledig zwarte ratel, zware kwaliteit

De gegroefde, draaibare grip en het vlotte spanmechanisme maken dit spanelement zeer prettig in gebruik. Met zijn volledig zwarte afwerking wordt deze ratel vaak gekozen voor het vastzetten van theater decors, tenten, beursstands, podium- en festivalmateriaal... Uiteraard is deze ratel met breeksterkte van 3 000 kg ook optimaal voor professionele ladingzekering en transport. Ook verkrijgbaar met BS 5 000 kg.

U wil deze ratel mét 35 mm spanband? Contacteer ons.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties