Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Kartonnen hoekprofiel - 35 x 35 x 3 x 1000mm - 150st.

€ 55,90 € 46,20
€ 0,308 X 150
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60538-11573
Breedte35 mm
Lengte1 m
Dikte3 mm
MateriaalKarton
in voorraad
Beschrijving

Kartonnen hoekprofiel - 35 x 35 x 3 x 1000mm - 150st.

Deze Metaltis kartonnen hoekprofielen hebben een breedte van 3,5 cm per rechte zijde en een lengte van 1 meter. Ze zijn 3mm dik, waardoor ze erg stevig zijn.

Hoekprofielen verdelen de druk over uw lading en voorkomen slijtage van uw zekeringsmiddelen. Deze kartonnen hoekbeschermers zijn stevig, milieuvriendelijk en zeer licht. Behalve stabiliteit en stevigheid, beschermen ze uw lading ook tegen schade tijdens transport of opslag. Gebruik ze onder uw omsnoeringsband om insnijden van uw dozen te voorkomen en om ze extra stevigheid te geven. Ook zeer geschikt om scherpe randen te beschermen (van meubels enz.). Veel gebruikt door verhuisfirma’s en bij renovatiewerken. U kan ze stevig vastzetten met omsnoeringsband, tape of folie. Gebruik een veiligheidsmes indien u ze op maat wil snijden!

Ook kartonnen hoekranden, hoeklijnen of hoekprofielen genoemd.

Ook beschikbaar in andere afmetingen. Bekijk hier ons volledige gamma hoekbeschermers.

Vragen? Contacteer ons, steeds vrijblijvend!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties