Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargobar 2350mm - 2720mm (Staal)

€ 33,28 € 27,50
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60383-847
Werklengte2350mm-2720mm
Diameter (+/-)42 mm
Gewicht5.3 kg
Capaciteit (Fmax blocking)max. 240 daN
Capaciteit bij klemmenmax. 130 daN
MateriaalStaal
CertificatenTÜV SÜD GS
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Stalen cargokeeper

Deze cargobar (of cargostang) is een handige tool voor het vastklemmen van ladingen. Hoe? U klemt de cargobar dmv het tandwielmechanisme horizontaal of verticaal tegen de lading aan, maw tussen vloer en dak of tussen de zijwanden van uw bestelwagen, trailer...  De cargostang is voorzien van rubber antislip voetjes om schuiven te voorkomen en de druk te verdelen.

Deze cargobar heeft een diameter van (bij benadering) 44 mm, een minimum lengte van 2350 mm en is uitschuifbaar tot maximum 2720 mm. Ook beschikbaar in aluminium, alsook in een kortere versie (staal).

Ook interessant: cargoplanken.

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen. Deze kosten vermijden? Duid “gratis afhaling” aan bij het bestellen! 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties