Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hoekbeschermer Connect - Combineerbaar - 400mm - Zwart

€ 7,96 € 6,58
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60089-6424
Lengte400 mm
KleurZwart
Ook beschikbaar per doos1 stuks
in voorraad
Beschrijving

Hoekbeschermer Connect - Combineerbaar - 400mm - Zwart

Deze zwarte hoekbeschermer is 400 mm lang. Ook wel randbescherming genoemd. Tevens verkrijgbaar in het zwart, in 3 andere lengtes: 600 mm (oranje), 800 mm en 1200 mm. Die van 600 mm heeft de ideale lengte om cellenbeton of andere snelbouwstenen te beschermen. Combineer de verschillende maten door het eenvoudige kliksysteem en bekom de ideale lengte! Dankzij zijn flexibiliteit is hij perfect voor verschillende soorten en vormen van lading, en worden de randen van uw lading zeer goed beschermd tegen beschadiging. Bovendien zijn uw spanbanden goed beschermd tegen slijtage, wat de levensduur ervan aanzienlijk verlengt. Gemaakt van uiterst kwalitatief materiaal, waardoor deze hoekbeschermers zeer sterk zijn en bestand tegen vervorming bij zeer lage en hoge temperaturen (-30°C tot +70°C). Deze randbeschermers hebben een beschermvlak van 180mm per rechte zijde. Geschikt voor veelvuldig gebruik. Gecertificeerd door de Europese Unie, klik hier om het certificaat te downloaden.

Vragen? Stel ze gerust!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties