Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

500kg - 3m - 25mm - Smart-klemgesp en S-haken - Rood - 2st.

€ 12,38 € 10,23
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20704-7205
Bandbreedte25 mm
Lengte3 m
Werklast in gebruik500 daN
Werklast lineair (LC)250 daN
Gewicht0.870 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurRood
KleurvastheidNiet gegarandeerd
CertificatenEN 12195-2
Ook beschikbaar per doos8 stuks
in voorraad
Beschrijving

500kg - 3m - 25mm - Smart-klemgesp en S-haken - Rood - 2st.

Deze sjorband met bandbreedte 25 mm is ideaal voor het vastsjorren van lichte ladingen tot 500 kg. De totale lengte is 3 meter, het lange deel is handig vastgemaakt aan het deel met de klemgesp dmv een lusje. Het gaat dus om een spanband in 1 deel.

Voorzien van een "Smart-klemgesp". Deze klemgesp is nu nog sneller, veiliger en eenvoudiger in gebruik! De band blijft steeds in de klemgesp geklemd. U kan de lengte verstellen door op de knop te drukken (laat los om de band vast te zetten). Wil u de band terug losmaken? Met een simpele druk op de knop is het zo gebeurd!

Ter info: een Smart-klemgesp is niet hetzelfde als een automatisch oprolmechanisme. Spanbanden met een oprolmechanisme vindt u hier.

Afgewerkt met 2 zwart gecoate S-haken. Ideaal voor motortransport en veel andere toepassingen.

Prijs per 2 stuks. Indien u bij hoeveelheid "2" aanduidt, bestelt u dus 2 maal 2 stuks.

U vindt niet wat u zoekt? Neem gerust contact op!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties