Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hoekbeschermer Connect - Combineerbaar - 600mm - Oranje

€ 10,38 € 8,58
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60090-6425
Lengte600 mm
KleurZwart
Ook beschikbaar per doos1 stuks
  • Ook verkrijgbaar in andere lengtes
  • EU-certificaat   
  • Ruim toepasbaar
  • Uiterst kwalitatief
  • Bestand tegen vervorming bij -30°C tot +70°C
in voorraad
Beschrijving

Hoekbeschermer Connect - Combineerbaar - 600mm - Oranje

Deze oranje hoekbeschermer is 600 mm lang. Ook wel randbescherming genoemd. Deze lengte is ideaal om cellenbeton of andere snelbouwstenen te beschermen.

Tevens verkrijgbaar in het zwart: 400 mm, 600 mm, 800 mm en 1200 mm. Combineer de verschillende maten door het eenvoudige kliksysteem en bekom de ideale lengte! Dankzij zijn flexibiliteit is hij perfect voor verschillende soorten en vormen van lading, en worden de randen van uw lading zeer goed beschermd tegen beschadiging. Bovendien zijn uw spanbanden goed beschermd tegen slijtage, wat de levensduur ervan aanzienlijk verlengt. Gemaakt van uiterst kwalitatief materiaal, waardoor deze hoekbeschermers zeer sterk zijn en bestand tegen vervorming bij zeer lage en hoge temperaturen (-30°C tot +70°C). Deze randbeschermers hebben een beschermvlak van 180mm per rechte zijde. Geschikt voor veelvuldig gebruik. Gecertificeerd door de Europese Unie, klik hier om het certificaat te downloaden.

Vragen? Stel ze gerust!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties