Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antislipmat op rol - 125mm x 5m x 8mm

€ 14,65 € 12,11
Tijdelijk uitverkocht
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60484-211
Afmeting5000 x 125 mm
Dikte8 mm
Maximale belasting250 t/m²
Gewicht4.380 kg
MateriaalSBR/NBR
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
NormeringDIN 75410 / BGI 649 / VDI 2700
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Perfect fit voor pallets

Deze Metaltis antislipstrook met een breedte van 12,5 cm past perfect onder de onderplank van een europallet. De strip is makkelijk bij te snijden en wordt gebruikt om het schuiven van lading op laadvloer tegen te gaan, om te verhinderen dat ladingen onderling gaan slippen (bijv platen, buizen, ...) etc.

De antislipmat is gemaakt van hoogwaardig rubbergranulaat en geschikt voor veelvuldig gebruik. Met de mat verhoogt u de wrijvingscoëfficiënt en heeft u bijgevolg minder zekeringsmiddelen nodig. Een tijd- en budgetbesparend hulpmiddel, ook voor particulieren, verhuisfirma's en besteldiensten.

Vragen? Check onze FAQ-rubriek of neem contact op. Wij helpen u graag.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties