Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2,5T - 35mm - 2-delig - Spits-/klauwhaken - Gepersonaliseerd

Vanaf € 12,49 € 10,32
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-DR2,5 SH of KH-9697
Bandbreedte35 mm
Lengte rateldeel0.5 m
Werklast lineair (LC)1 250 daN
Werklast in gebruik2 500 daN
STF180 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
Materiaal ratelCr3 - Wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

2,5T - 35mm - 2-delig - Spits-/klauwhaken - Gepersonaliseerd

Deze Metaltis complete spanband met ratel en spitshaken (ook wel J-haken of gesloten haken) of klauwhaken (open haken) is een perfecte partner voor betrouwbaar sjorwerk. De polyester band en fittings zijn van professionele kwaliteit en optimaal voor veelvuldig gebruik. Perfect voor het vastzetten van werkmateriaal, goederen en bagage op uw imperiaal, bagagerek, aanhangwagen en andere transportmiddelen... 

Kies rechtsboven uw gewenste kleur, lengte en haken.

Personaliseer gratis uw label en/of band

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal op de band gedrukt worden (niet mogelijk op zwarte, donkergrijze en camouflage-band). 

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties