Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Hijsdeken voor het liften van grote dieren - 8 lussen - Op maat

Vanaf € 305,21 € 252,24
Meer informatie
ArtikelcodeMET-hijsdeken 8 lussen op maat-7068
Bandbreedte30 mm
Werklast (WLL) / Kleur1 ton - paars
Afwerking8 lussen (zie foto)
MateriaalPolyester (PES)
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Hijsband voor het liften van paarden & koeien

Koe in de sloot? Paard in de gracht? Het is helemaal niet eenvoudig om grote dieren uit een benarde situatie te helpen. En al zeker niet zonder het juiste materiaal! Touw of gewone hijsband is vaak te smal, biedt onvoldoende steun voor het dier en kan gaan insnijden wat interne schade kan veroorzaken.

Met deze hijsband kan u paarden en koeien op een veilige manier liften. Hij is extra breed en kan onder de romp van het dier worden geschoven. Metaltis maakt deze hijsdekens op maat voor brandweer, gemeentelijke diensten en landbouwers. Ook geschikt voor in de operatiekamer. 

Dit hijsdeken is voorzien van 8 lussen in het totaal:

  • aan elke hoek: een lus van 60 cm (plat gemeten)
  • in het midden van de lengte: een lus van 60 cm (plat gemeten)
  • in het midden van de breedte: een lus van 20 cm (plat gemeten)

Kies uw gewenste afmetingen rechts bovenaan. 

Ook beschikbaar met 2 lussen.

Zoekt u een andere lengte, langere of korte lussen, een minder brede band, .. ? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties