Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUPRO Martego - veiligheidsknijpmes

€ 24,22 € 20,02
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60247-2581
BijzonderhedenVolledig automatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikKnijpgrip
MateriaalAluminium met antislip softgrip
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Secupro Martego - ergonomisch veiligheidsknijpmes (volautomatisch)

Dit is een topper onder de veiligheidsmessen! 

Dankzij de ergonomische tanggrip ligt het Martor Martego stanleymes erg goed in de hand.

De Martego heeft een volautomatisch veiligheidsmechanisme waarbij het mesje na snijden automatisch terug in de houder springt. Met de geïntegreerde zekeringsknop blokkeert u het mes en voorkomt u ongewenst/onveilig gebruik.

Mesjes verwisselen gaat zonder gebruik van hulpmiddelen. U draait simpelweg de knijphendel open en krijgt eenvoudig toegang tot het mesje. Bovendien voorkomt een in de mesjeshouder geplaatst magneetje onverwacht verlies van het mesje!

Geschikt voor het snijden van zoals karton, folie en strapbanden. Martor Martego is TÜV-getest op veiligheid.

Prijzen

In 2010 kreeg dit mes een eervolle vermelding bij een van de meest presitigieuze internationale design competities: de Red Dot Design Award.  In hetzelfde jaar sleepte het de IF Product Design Award in de wacht!

Toebehoren:

Wilt u een knijpmes met een langer lemmet? Neem dan zeker een kijkje naar de Secupro 625!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties