Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUPRO 625 - Veiligheidsknijpmes

€ 56,18 € 46,43
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60258-2594
BijzonderhedenVolledig automatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikKnijpgrip
MateriaalAluminium
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Secupro 625 - Professioneel en ergonomisch veiligheidsmes met tanggreep (volautomatisch)

De Secupro 625 van het bekende merk MARTOR Solingen is een robuust veiligheidsmes dat dankzij zijn uitstekende ergonomie (softgrip, afgeronde greep,...) steeds goed in de hand ligt zonder de pols te belasten. Ook niet bij krachtig snijwerk.

De volautomatische terugtrekking van het lemmet (fully automatic blade retraction) garandeert de hoogste graad van veiligheid: zodra het mesje het snijoppervlak niet meer raakt, schiet het lemmet automatisch terug in de houder - zelfs wanneer u de hendel nog indrukt.

Dankzij de grote snijdiepte van dit veiligheidsmes kan u probleemloos 3-laags karton, rubber, rolmateriaal en nog zo veel meer snijden. Het trapeziumvormig mesje kan in een paar handgrepen vervangen worden: gebruik de hendel, til de wisselknop op en het te vervangen mesje schuift naar voren. Om te vermijden dat het lemmet ongewild wordt geactiveerd, kan u het vergrendelen met de blauwe schuifknop.

Speciaal ontworpen voor krachtig snijden. GS-goedgekeurd.

De SECUPRO 625 was een van de winnaars van de German Design Aard 2016. Een echte musthave!

Toebehoren:

Wilt u een veiligheids-knijpmes met een korter lemmet? Neem dan zeker een kijkje naar de Secupro Martego!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties