Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUPRO Maxisafe - 3 schuifknoppen - afgerond mesje

€ 13,21 € 10,92
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60239-880
Afmetingen (L x B x H)148 x 18 x 42 mm
Snijdiepte16 mm
BijzonderhedenVolledig automatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikSchuifknop
MateriaalGlasvezelversterkte kunststof
MerkMARTOR Solingen
CertificatenGS-certificaat
  • 3 schuifknoppen voor extra snijgemak (links, rechts, boven)
  • Afgerond trapeziummesje
  • Vernieuwde, extra ergonomische versie
  • 2 maal te gebruiken mesje
in voorraad
Beschrijving

SECUPRO Maxisafe - 3 schuifknoppen - afgerond mesje

De SECUPRO Maxisafe overtuigt al meer dan 15 jaar door zijn gebruiksgemak en zijn vele toepassingsmogelijkheden. Voorzien van volautomatisch intrekken van het mesje. Robuuste greep van hoogwaardig kunststof.

Nu met vernieuwde 3-zijdige schuifknop met slipvaste structuur. Dit veiligheidsmes is dus ideaal zowel voor rechts- als linkshandigen.

Met dit veiligheidsmes kan u recht, maar ook horizontaal en zijdelings snijden op een ergonomisch verantwoorde manier.

Het afgerond trapeziummesje is makkelijk handmatig te vervangen. Met een druk op de knop wordt de greep geopend. De mesjeshouder wordt naar voren geschoven en het mesje kan vervangen worden.

Alvorens het mesje te vervangen kunt u het eerst omdraaien. Dit verdubbelt het gebruik van het mesje – en spaart uw krachten: uw veiligheidsmes snijdt weer als nieuw!

Bijzonder slijtvast en voorzien van een bescherming ter hoogte van de mesopening. Zware wrijving vormt dus geen enkel probleem.

GS-getest voor veiligheid. Dankzij het extra lange, afgeronde trapeziummesje ideaal te gebruiken voor het snijden van 3-lagig karton.

Heeft u nog vragen over het gebruik van dit mes? Contacteer snel onze Martor expert! 

Toebehoren:

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties