Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUPRO Merak - licht veiligheidsknijpmes

€ 17,12 € 14,15
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60235-6841
Afmetingen (L x B x H)128 x 18 x 50 mm
Snijdiepte9 mm
BijzonderhedenAutomatisch terugverend lemmet
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikKnijpgrip
MerkMARTOR Solingen
  • Professionele kwaliteit
  • Licht, stabiel en comfortabel mes
  • Vervangbaar mesje
  • Mesje viermaal te gebruiken
  • Eenvoudige en veilige mesjeswissel dankzij magneet
  • Hoge slijtvastheid
  • Snijdiepte 9 mm
  • Ergonomische houder
  • Voor rechts- en linkshandigen
  • Hoge veiligheidsgraad
in voorraad
Beschrijving

SECUPRO Merak - licht veiligheidsknijpmes

Dit veiligheidsmes is het kleine broertje van de SECUPRO Martego. Het is een zeer gebruiksvriendelijk double-lock veiligheidsmes met "fully automatic blade retraction".

Dat betekent dat het mesje automatisch terugtrekt en garandeert u een hoge graad van veiligheid t.o.v. snijverwondingen. Wanneer het mesje contact verliest met het snij-oppervlak trekt het zich meteen terug in de houder, zelfs wanneer u de hendel ingedrukt houdt.

Geschikt voor 2-laags karton, kunststof strapbanden, plakband, folie- en papierbanen, folie, garen, koord, goederen in zakken, textiel en zoveel meer!

Door de minimale snijdiepte (9 mm) zijn uw goederen perfect beschermd, welk materiaal u ook snijdt.

Geschikt voor rechtshandigen en linkshandigen. De vorm van de houder is zeer ergonomisch.

U kunt het gemonteerde mesje eenvoudig wisselen zonder het gebruik van gereedschap en zonder de houder open te maken. Extra veiligheid: de geïntegreerde magneet houdt het mesje stevig op zijn plaats.

Alvorens het kwaliteitsmesje te verwisselen kunt u dit drie keer omkeren. Dit verviervoudigt het gebruik van het mesje - en reduceert uw energieverbruik, omdat uw product als nieuw snijdt.

Vervaardigd uit een zeer slijtvaste kunststof die toch zeer licht is. Dit zorgt voor een makkelijke manier van snijden, zonder vermoeidheid.

Met een druk op de kleine bedieningsknop blokkeert u het mesje. Zo beschermt u zichzelf tegen snijwonden tijdens transport en wanneer het mes niet in gebruik is.

Vragen? Contacteer ons!

Duitse topkwaliteit aan de beste prijs!

Toebehoren:

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties