Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Verzameldoos gebruikte mesjes

€ 21,01 € 17,36
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60213-2595
Afmetingen (L x B x H)107 x 105 x 210 mm
EigenschappenKan na sluiten niet meer geopend worden
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Verzameldoos voor het veilig opbergen van gebruikte mesjes

De Martor verzameldoos is gemaakt uit kunststof. U kan de box vullen met de inhoud van uw Safebox of u kan er uw gebruikte mesjes veilig in opbergen.

Wanneer de opbergdoos gevuld is tot aan de aangegeven lijn (zie sticker), kunt u het deksel dichtdraaien tot het sluit. Opgelet: Uw verzameldoos kan dan niet meer opnieuw geopend worden. Zo wordt een maximale veiligheid gegarandeerd.

U gebruikt de opbergbox in een groot magazijn of u wilt hem veilig ophangen? Voeg dan zeker de Martor wandhouder toe aan uw bestelling!

Heeft u nog vragen? Onze Martor specialist staat voor u klaar!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties