Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Wandhouder voor verzameldoos

€ 19,15 € 15,83
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60214-2596
Afmetingen (L x B x H)94 x 51 x 94 mm
EigenschappenGeschikt voor verzameldoos
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Muurbeugel voor het ophangen van verzameldoos

Wilt u uw verzameldoos toegankelijk maken voor iedereen? Hang hem dan veilig op met deze praktische houder van Martor. Gebruikte vervangmesjes kunnen er veilig in worden opgeborgen zodat ze niet ongewild verloren gaan. Belangrijk in o.a. levensmiddelenindustrie. 

Maak gebruik van de bijgeleverde klemmen, schroeven en bouten om hem vast te maken aan buizen of pijpen. Heel eenvoudig maar vooral heel veilig.

Te combineren met de Martor verzameldoos voor gebruikte mesjes.

Opmerking: Handleiding voor montage wordt bijgeleverd in het doosje.

Heeft u nog vragen? Onze Martor specialist staat voor u klaar!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties