Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargobar 2100mm - 2470mm (Staal)

€ 29,12 € 24,07
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60037-5255
Werklengte2100mm-2470mm
Diameter (+/-)38 mm
MateriaalStaal
Ook beschikbaar per doos200 stuks
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Stalen cargokeeper

Deze cargobar (of cargostang) is een handige tool voor het vastklemmen van ladingen. Hoe? U klemt de cargobar dmv het tandwielmechanisme horizontaal of verticaal tegen de lading aan, maw tussen vloer en dak of tussen de zijwanden van uw bestelwagen, trailer...  De cargostang is voorzien van rubber antislip voetjes om schuiven te voorkomen en de druk te verdelen.

Deze cargobar heeft een minimum lengte van 2100 mm en is uitschuifbaar tot maximum 2470 mm. Ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering.

Ook interessant: cargoplanken.

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen. Deze kosten vermijden? Duid “gratis afhaling” aan bij het bestellen! 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties