Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Bevestigingsrail - 3m - Verzinkt staal - Standaard

€ 40,73 € 33,66
Tijdelijk uitverkocht
More Information
ArtikelcodeMET-70050-5152
Werklengte3 m
Breedte130 mm
Dikte2 mm
MateriaalVerzinkt staal

Bindrail (combirail) met sleufgaten en ronde gaten - 3 meter

Deze rail is van verzinkt staal gemaakt en wordt voornamelijk gebruikt in bestelwagens en trucks. De rail wordt horizontaal vastgemaakt in de laadruimte van het voertuig, aan de binnenwand. Hij wordt gebruikt in combinatie met eindfittings of spanogen voor bindrails, waaraan spanbanden kunnen worden bevestigd. U kan deze spanbanden bij ons bestellen aan een standaardlengte (3,5 meter) of op maat gemaakt. Ook wel laadspanrail, Eurorail, sjorrail, bevestigingsrail of vastzetrail genoemd.

De rail is verkrijgbaar per stuk. Ook beschikbaar in premium-versie.

Vragen? Contacteer ons!

OPGELET:

- Gezien de afwijkende afmetingen, kunnen er extra transportkosten bijkomen nadat u uw bestelling geplaatst heeft. Uiteraard niet zonder uw toestemming, we contacteren u steeds voor akkoord.

- Het ingebrachte spanoog en sleufgat (eindfitting) op de foto's zijn niet inbegrepen. U kan deze via de links hierboven bestellen.

LIEVER GRATIS AFHALEN?

Kies bij het afrekenen voor "gratis afhaling" in Hamme, België. We geven u een seintje zodra uw bestelling voor u klaarstaat!

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties