Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Stuwkussens 3D - 70x90x165cm

€ 42,41 € 35,05
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60133-7885
MateriaalPolypropyleen
HerbruikbaarJa
KleurWit
LuchtdrukMax. 2.8 PSI / 0.20 BAR
VentielSmartventiel (turboventiel)
in voorraad
Beschrijving

Stuwkussens 3D - 70x90x165cm

Deze 3D dunnage airbags werden speciaal ontwikkeld om lege tussenruimtes tussen laadeenheden tot 800 mm op te vullen. De  driedimensionale vorm garandeert voldoende zekerheid tijdens het transport. Ze zijn uitgerust met een herbruikbare smartventiel en vervaardigd uit stevig geweven polypropyleen en worden voornamelijk gebruikt voor truck- en containervervoer.

Onze 3D-stuwkussens zijn uitgerust met een "fast flow inflation system", u vult hen in no time op met een van onze vulpistolen!

Afmetingen (opgeblazen): 70 cm (breedte) x 90 cm (lengte) x 165 cm (hoogte).

Hoe stuwkussens gebruiken?

1. Open de dop van de stuwzak en plaats het kussen tussen de lading. Let op: blijf minstens 15 cm boven de laadvloer om wrijving te voorkomen. Zorg er ook voor dat het stuwkussen niet hoger komt te zitten dan de lading.

2. Sluit uw luchtpistool aan op het ventiel en vul op volgens de aangegeven druk. Draai het ventiel vast.

3. Klaar voor transport!

Stuwkussens hergebruiken

1. Ontlucht het stuwkussen na gebruik.

2. Vouw het stuwkussen op, draai het ventiel dicht. 

Vragen? Contacteer ons, steeds vrijblijvend!

Deze stuwkussens zijn mogelijk voorzien van een opgedrukt logo en kunnen visueel - niet functioneel - afwijken van de getoonde afbeelding.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties