Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargobar 1650mm-1850mm - Bestelwagen (Aluminium)

€ 45,54 € 37,64
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60006-4925
Werklengte1650mm-1850mm
Diameter (+/-)42 mm
MateriaalAluminium
Ook beschikbaar per doos200 stuks
in voorraad
Beschrijving

Cargobar 1650 mm - 1850 mm (Aluminium) - voor bestelwagens

Deze cargobar is een lichte tool voor het vastzetten van uw lading. U klemt de cargostang met het tandwielmechanisme plat of recht tegen de lading aan, maw tussen vloer en dak of tussen de zijwanden van uw bestelwagen, trailer... De cargostang heeft rubberen antislip voetjes om schuiven te voorkomen. Deze cargobar heeft een werklengte van 1650 mm tot 1850 mm (uitschuifbaar). Ook beschikbaar in andere afmetingen.

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen. Deze kosten vermijden? Duid “gratis afhaling” aan bij het bestellen! 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties