Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargobar met optie opzetraam 1850mm-2300mm - ø55mm (Aluminium)

€ 158,30 € 130,83
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60087-5702
Werklengte1850mm-2300mm
Diameter (+/-)55 mm
Capaciteit (Fmax blocking)max. 140 kg
MateriaalAluminium
Ook beschikbaar per doos200 stuks
  • Heel soepel in- en uitschuifbaar
  • Hoge belastbaarheid tot 140 daN
  • Eenvoudige en veilige bediening
  • Telescoop-functie – slechts 1 stang voor meerdere posities
  • Ook horizontaal gebruik
  • Geen gereedschap nodig
  • Rubberen, plaatsbesparende antislipvoet
  • Geen vaste rail nodig
  • Optimaal beschermd tegen roestvorming
  • Laag gewicht (aluminium)
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Aluminium cargobar - Duitse topkwaliteit - 1850 mm - 2300 mm - diameter 55 mm

Gecertificeerde, hoogkwalitatieve cargobar van het Duitse AllSafe Jungfalk. Ook cargostang, klembalk of ladingvastzetstang genoemd. Deze cargostang heeft een uniek en uiterst gebruiksvriendelijk verstelmechanisme: waar klassieke cargobars uitschuiven mbv een tandwielmechanisme, verstelt u deze stang mbv een soepele geïntegreerde veer en riem. Deze SAM Profi 55 cargostang is voorzien van plaatsbesparende, rubberen antislipvoetjes met een grote blokkeerkracht, om schuiven te voorkomen en de druk te verdelen.

Ook verkrijgbaar: twee compatibele opzetramen (clip-on frames) waarmee u het steunvlak in een handomdraai vergroot: Opzetraam 600 x 700 mm en opzetraam 540 x 1200 mm. Deze cargostang is tevens beschikbaar in een kleinere maat, voor bestelwagens (1550 mm - 2050 mm).

Hoe gebruiken? Klem de cargobar horizontaal of verticaal tegen de lading aan, maw tussen vloer en dak of tussen de zijwanden van uw voertuig. 

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen. Deze kosten vermijden? Duid “gratis afhaling” aan bij het bestellen! 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties