Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Stuwkussens met smartventiel - 120x270cm - Level 1

€ 10,65 € 8,80
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60688-5337
HerbruikbaarJa
WaterbestendigJa
LuchtdrukMax. 2-3 PSI
VentielFlapventiel
Ook beschikbaar per doos300 stuks
in voorraad
Beschrijving

Stuwzak voor truck en container transport

Stuwkussen of airbag 'level 1' voor alle truck- en containervervoer van glazen flessen, papier, vaten, ... . Vervaardigd uit stevig geweven polypropyleen met ventiel vooraan. Deze dunnage bags vul je op in amper een minuut. Een snel en budgetvriendelijk alternatief voor stuwage met hout.

Hoe stuwkussens gebruiken?

  1. Open de schroefdop van de stuwzak en plaats het kussen tussen de lading. Let op: blijf minstens 15 cm boven de laadvloer om wrijving te voorkomen. Zorg er ook voor dat het stuwkussen niet hoger komt te zitten dan de lading.
  2. Sluit uw luchtpistool aan op het ventiel en vul op volgens de aangegeven druk. Draai het ventiel vast. Klaar voor transport!

Hoe stuwkussens hergebruiken?

Draai na gebruik de schroefdop los en druk de klep naar binnen. Het ontluchten van het stuwkussen duurt iets langer dan 1 minuut. Stuwkussen opvouwen, schroefdop dicht draaien, en uw stuwzak is klaar voor het volgende transport.

Vraag naar onze interessante palletprijzen!

Opgelet: Deze stuwkussens zijn mogelijk voorzien van een opgedrukt logo en kunnen visueel - niet functioneel - afwijken van de getoonde afbeelding (blanco wit).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties