Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Bevestigingsrail - 1,5m - Verzinkt staal - Premium

€ 47,12 € 38,94
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70119-7006
Werklengte1 500 mm
Breedte130 mm
Gewicht3.5 kg
MateriaalVerzinkt staal

 

- Topkwaliteit

- Gratis verzending (itt de rails van 3m)

- Made in Germany

- Interessante prijs

in voorraad
Beschrijving

Bindrail (combirail) met sleufgaten en ronde gaten  - 1,5 meter - Premium-versie

Deze rail van hoogwaardige kwaliteit is van Duitse makelij. Hij is vervaardigd uit verzinkt staal gemaakt en wordt voornamelijk gebruikt in bestelwagens en trucks. De rail wordt horizontaal vastgemaakt in de laadruimte van het voertuig, aan de binnenwand. Hij wordt gebruikt in combinatie met eindfittings of spanogen voor bindrails, waaraan spanbanden kunnen worden bevestigd. U kan deze spanbanden bij ons bestellen aan een standaardlengte (3,5 meter) of op maat gemaakt.

Ook wel laadspanrail, Eurorail, sjorrail, bevestigingsrail of vastzetrail genoemd.

De rail is verkrijgbaar per stuk.

Ook beschikbaar in een versie van 3 meter lengte, alsook in een lichtere standaardversie (3m). Opgelet, bij verzending van de rails van 3m worden verzendkosten aangerekend.

Vermijd verzendkosten met deze korte combirail!

Vragen? Contacteer ons!

Topkwaliteit made in Germany, aan de laagste Metaltis-prijs!

Het ingebrachte spanoog en sleufgat (eindfitting) op de foto's zijn niet inbegrepen. U kan deze via de links hierboven bestellen.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties