Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antisliptegel - 200 x 400 x 8mm

€ 2,41 € 1,99
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60062-5472
Afmeting400 x 200 mm
Dikte8 mm
Maximale belasting250 t/m²
Gewicht0.550 kg
MateriaalSBR/NBR
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
NormeringDIN 75410 / BGI 649 / VDI 2700
in voorraad
Beschrijving

Tegel tegen schuiven

Metaltis antisliptegels hebben een handig formaat voor het veilig zekeren van ladingen. Onder de hoek van uw vracht, pallet, tussen ladingen onderling.... de antisliptegel is makkelijk aan te brengen én mee te nemen.

Antislipmatten en -strips horen al jaren tot de standaard uitrusting voor professioneel vrachtverkeer. Maar ook voor particulieren, verhuisfirma's en besteldiensten is de antisliptegel een praktische oplossing. Alle Metaltis antislipmatten zijn gemaakt van hoogwaardig granulaat en geschikt voor veelvuldig gebruik.

Vragen? Check onze FAQ-rubriek of neem contact op. Wij helpen u graag.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties