Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Antislipmat op rol - 150mm x 20m x 3mm

€ 30,03 € 24,82
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60480-207
Afmeting20000 x 150 mm
Dikte3 mm
Maximale belasting250 t/m²
MateriaalSBR/NBR
Wrijvingscoëfficiënt> 0.6 µ
NormeringDIN 75410 / BGI 649 / VDI 2700
in voorraad
Beschrijving

Prijsbewuste antislipmat - 20 meter lang

Deze Metaltis antislipstrook is 3 mm dik en wordt niet alleen gebruikt tussen lading en laadvloer, maar ook tussen ladingen onderling. In een mum van tijd rolt u ze uit over de hele lengte van uw trailer of snijdt u ze makkelijk bij op maat.

Een antislipmat bespaart u kostbare laadtijd. Door de verhoogde wrijvingscoëfficiënt heeft u minder sjorbanden nodig om de lading te zekeren. Dankzij de ijzersterke samenstelling kan u de mat meermaals gebruiken.

Een onmisbaar hulpstuk voor een professionele ladingzekering bij weg- spoor-, lucht- en zeevervoer maar ook een handige tool voor particuliere bestelwagens, aanhangwagens etc.

Tips voor het gebruik van antislipmatten

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties