Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

4T - 50mm - 2-delig - Ratel - Spits-/klauwhaken - Gepersonaliseerd

Vanaf € 23,17 € 19,15
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR5 4T-1177
Bandbreedte50 mm
Lengte rateldeel0.5m
Werklast lineair (LC)2 000 daN
Werklast in gebruik4 000 daN
STF300 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - Wit verzinkt staal

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

4T - 50mm - 2-delig - Ratel - Spits-/klauwhaken - Gepersonaliseerd

Spanband 4 ton is een 2-delige spanband met bandbreedte 50 mm. De sjorband bestaat uit een kort deel band met standaard ratel en haak (0.5 meter) + een lang deel band met haak. Lengte, kleur én haken kiest u zelf! Kies steeds de haken in functie van uw voertuig en gebruik ze zoals de constructeur dat heeft voorzien. Alleen dan is uw lading goed gezekerd (ook wettelijk). U heeft de keuze tussen spitshaken (ook J-haak of gesloten haak) en klauwhaken (ook wel open haak of chassishaak). Toch een andere haak of ratel nodig? Laat het ons weten!

Personaliseer uw label en/of band

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Eigen label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket. Wenst u de band zelf te laten bedrukken? Vul dan het veld “Bandbedrukking” in. De ingegeven tekst zal 1 keer per lopende meter op de band gedrukt worden (in zwarte inkt - dit is dus niet mogelijk op zwarte band). 

Alle Metaltis spanbanden op maat worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier en zijn 'TÜV Geprüft'.

 

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties