Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

4T - 9m - 50mm - 2-delig - klauwhaken - Blauw

€ 10,88 € 8,99
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20488-1166
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 + 0.5 m
Werklast in gebruik4 000 daN
Werklast lineair (LC)2 000 daN
STF300 daN
Gewicht2.390 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
in voorraad
Beschrijving

Spanband 4 ton 9 meter (blauw) - snelle levering uit voorraad!

Spanband 4 ton is de perfecte spanriem voor professionele ladingzekering bij transportbedrijven, koerierdiensten... Ook als vastzetsysteem voor al uw materiaal is deze spanband ideaal. De 2-delige spanbandset heeft een bandbreedte van 50 mm en is voorzien van een standaard ratel. De spanband heeft aan elk uiteinde een klauwhaak (ook gekend als open haak of chassishaak). Je herkent 4 ton spanband aan de 4 zwarte lijnen.

Wat maakt deze spanband 4 ton 9 meter zo interessant?

Deze Metaltis spanband 4 ton 9 meter (blauw) met open haken is direct leverbaar uit voorraad. Bovendien voor een wel heel scherpe prijs.

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2 en zijn "TÜV Geprüft".

Toch op zoek naar iets anders?

Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, een andere ratel, haak of gewoon een ander kleurtje?

Neem zeker een kijkje bij spanbanden 4 ton - maatwerk. Voor andere wensen, vragen of advies, aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties