Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2,6T - 50mm - 2-delig - AGRO - Roestvrij staal - Gepersonaliseerd

Vanaf € 88,45 € 73,10
Meer informatie
ArtikelcodeMET-DR5 RVS Ratel 70292/70085-1959
Bandbreedte50 mm
Lengte rateldeel0.5m
Werklast in gebruik1300 daN
STF300 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalRVS
CertificatenEN 12195-2

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Dé spanband voor langdurig buitengebruik

Bij langdurig buitengebruik of in chemische omgevingen zijn RVS fittings de beste keuze. Klassieke ratels kunnen door weersomstandigheden na verloop van tijd vast komen te zitten. RVS ratels ratel je ook na een strenge winter probleemloos los. Spanriemen met roestvrije fittings worden gebruikt voor het verankeren van vaste tenten, het opspannen van dekzeilen boven zwembaden, in chemische omgevingen, landbouw etc.

Ideale spanband voor landbouw

Het afdekken van voederkuilen en sleufsilo's gebeurt steeds vaker met spanband. Het is snel en efficiënt en vooral veel lichter werk dan het sleuren met autoband. Enkel aan de zijkanten kunnen autobanden of zandzakjes worden gebruikt om te vermijden dat er lucht onder de folie komt te zitten.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken.

Alle Metaltis maatwerk 50 mm spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier en zijn 'TÜV Geprüft'.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties