Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

400kg - 25mm - 2-delig - RVS-ratel - RVS-spitshaken - Gepersonaliseerd

Vanaf € 30,00 € 24,79
Meer informatie
ArtikelcodeMET-HF DR RVS-4752
Bandbreedte25 mm
Werklast in gebruik400 daN
Werklast lineair (LC)200 daN
STF75 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Complete sjorbandset voor het lichtere werk buiten

Dankzij de inox (RVS, roestvrij staal) afwerking, roesten de ratel en de spitshaken niet. Deze spanband is dus perfect bestand tegen alle weersomstandigheden, en is ideaal voor vochtige milieus (boten, zwembaden, enz.).

Deze Metaltis complete spanband met ratel en spitshaken (ook wel J-haken of gesloten haken genoemd) is perfect voor het lichtere sjorwerk. De polyester band en fittings zijn van professionele kwaliteit en optimaal voor veelvuldig gebruik. Perfect voor het vastzetten van voorwerpen op uw aanhangwagen, bestelwagen, roofrack... Ook verkrijgbaar als eendelige sjorband (zonder haken, enkel band met ratel).

Verkrijgbaar in meerdere lengtes en kleuren. Maak rechtsboven uw keuze!

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken.

Toch nog iets anders nodig? Contacteer ons.

 

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties