Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel RVS - 2600kg - 50mm - SUS304 - Standaard

€ 44,85 € 37,07
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70292-1147
Breedte50 mm
Werklast lineair (LC)1 300 daN
Breeksterkte2 600 daN
HandvatOpen handvat
Materiaal ratel/gespRoestvrij staal (RVS) (SUS 304)
Ook beschikbaar per doos20 stuks
in voorraad
Beschrijving

Inox ratel voor duurzaam gebruik

Deze roestvrije ratel met breekweerstand van 2,6 ton en LC van 1300 daN is bestand tegen alle weersomstandigheden en perfect voor buitengebruik. Bij een klassieke ratel kan bij langdurig buitengebruik het spanmechanisme vast komen te zitten door roest. Roest krijgt bij deze spanner geen kans. Gebruik deze RVS ratel in combinatie met Metaltis spanbanden van 50 mm breed. Metaltis confectioneert de spanband naar uw wensen.

De ratel is gemaakt van roestvrij staal. Het is een veelgebruikt staal vanwege zijn goede warmteongevoeligheid tot 400°C. Ook gekend als inox 18/8 (legering 18% chroom, 8% nikkel).

Vaak gebruikt voor landbouw (voederkuilen, sleufsilo's, ...), natuursteenbedrijven,.. en voor alle materialen die lange tijd buiten worden gestockeerd.

Ook voor scheikundige omgevingen.

Maatwerk spanband met deze RVS ratel? Contacteer ons!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties