Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ergoratel 'Tientonner' 10.000kg - 75mm

€ 22,98 € 18,99
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70096-6698
Breedte75 mm
Gewicht3.00 kg
Werklast lineair (LC)5 000 daN
Breeksterkte10 000 daN
Materiaal ratel/gespCr3 - Wit verzinkt staal
  • Ergoratel: vlottere krachtoverbrenging
  • Voor zware lasten en professioneel transport
in voorraad
Beschrijving

Ergoratel "Tientonner" 10 000 kg - 75 mm

De Metaltis "Ergo-Tientonner" is een ratel voor professionele landingzekering. Met zijn breekkracht van maar liefst 10 000 kg is deze stalen reus een betrouwbare partner voor het vastspannen en sjorren van heel zware vrachten.

De ergoratel span je op dmv een trekbeweging (versus de klassieke duwbeweging). Dit zorgt voor een vlottere krachtoverbrenging. Perfect voor zware lasten en professioneel transport.

Ook beschikbaar als tweedelige spanband met spitshaken (standaard met een lengte van 10 meter, of op maat).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties